Devro s.r.o.- zábavné odpoledne pro děti v rámci firemního jubilea

V sobotu 8. září 2018 se na sportovním hřišti v podkrkonošském městečku Jilemnice, uskutečnili oslavy výročí 85 let. od vzniku společnosti Devro s.r.o. Jelikož byla akce primárně uskutečněna pro zaměstnance společnosti a jejich rodinné příslušníky, nemohli na ní chybět ani jejich děti. A tam kde jsou děti, tam zase nechybí náš osvětový stánek! 🙂 Jelikož oblast bezpečnosti a ochrany zdraví patří k prioritám společnosti Devro, byli jsme požádáni, abychom se s naším stánkem Malý věk – velká nebezpečí akce rovněž zúčastnili a ukázali dětem, co a jak správně dělat, aby se jim nepřihodilo nic zlého. Zástupci ústavu tak měli jako obvykle nejen pro malé, ale i ty větší, připraveno mnoho zábavně vzdělávacích her či úkolů, po jejichž splnění obdrželi děti spoustu praktických a užitečných dárečků zaměřených na ochranu zdraví.

Stánek opět slavil úspěch neboť od samotného začátku až do konce akce, byl neustále zaplaven nápory malých i větších dětí, dychtících po znalostech a chuti uplatnit své vědomosti.

ZÚBOZ bude i nadále s chutí a houževnatostí pokračovat v osvětové činnosti zaměřené na téma prevence dětských úrazů, neboť to jeho zástupci vnímají jako svou společenskou odpovědnost. Nad to v současnosti není žádná jiná organizace, která by se tomuto tématu věnovala na takovéto úrovni přímo v reálné praxi.